NAC klopte tevergeefs aan bij Feyenoord

NAC klopte tevergeefs aan bij Feyenoord

NAC Breda is naarstig op zoek naar versterkingen in eigenlijk elke linie. De club staat met dertien punten uit zeventien wedstrijden na één seizoenshelft nog altijd onder de degradatiestreep. En dus is er werk aan de winkel voor de bekritiseerde technisch directeur Graeme Rutjes.

Voorin willen de Brabanders een nieuwe targetman aantrekken. Mitchell Te Vrede was daarin een optie. ''Vorig jaar heb ik al aan Feyenoord gevraagd of we Mitchell konden halen, maar dat ging toen niet'', aldus Rutjes in BN/DeStem. Ook deze winter hoeft men niet aan te kloppen bij Feyenoord, want collega Martin van Geel zal de tweede spits niet laten gaan.

Oud-Feyenoorder Guyon Fernandez lijkt ook onhaalbare kaart voor NAC, die met oud-international Dirk Marcellis verzekerd is van in ieder geval één nieuwe speler. ADO Den Haag hoopt met de komst van de veelbesproken nieuwe Chinese eigenaar geld vrij te kunnen maken voor het salaris van de clubloze Fernandez.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties