Kazim krijgt opdracht: ''Papa Smurf staat hier toch ook nog''

Kazim krijgt opdracht: ''Papa Smurf staat hier toch ook nog''

Colin Kazim-Richards was met doelman Kenneth Vermeer de uitblinker bij Feyenoord. Met zijn vierde eredivisietreffer op rij sluit hij de eerste seizoenshelft af met een respectabel gemiddelde: zeven goals in dertien wedstrijden.

De gevierde man moest zijn nabeschouwing echter kort houden, omdat de spelersbus op het punt van vertrekken stond. Dat was althans de opdracht, luidt het verhaal in het Algemeen Dagblad. ''Papa Smurf staat hier toch ook nog'', schaterde Kazim, die daarmee verwees naar ploeggenoot Jordy Clasie. ''Hij is onze leider en zonder hem gaan we toch niet weg.''

Daarvoor was trainer Fred Rutten al lovend over zijn spits. "Hij heeft nooit in de spits gespeeld, zijn hele carrière niet. In het begin van het seizoen was het rennen en vliegen, maar op plekken waar hij niet zou moeten zijn'', vertelde de coach aan de NOS. ''Langzaam krijgt hij nu het gevoel wat een spits eigenlijk is. Daar zijn we ook mee aan de slag gegaan, met name in de interlandperiodes. En dat betaalt zich nu uit."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties