'Wegen Feyenoord en Achahbar scheiden deze zomer'

'Wegen Feyenoord en Achahbar scheiden deze zomer'

De toekomst van Anass Achabar lijkt niet bij Feyenoord de liggen. De aanvaller moet het momenteel doen met speelminuten bij Jong Feyenoord/Excelsior en lijkt geen kans te hebben op een plaats in de selectie van trainer Fred Rutten. Het contract van Achahbar loopt tot de zomer van 2015 en Feyenoord lijkt deze verbintenis niet te gaan verlengen.

„Ik heb Van Geel daarover gesproken”, zegt Jan Dirk Stouten, journalist van RTV Rijnmond, op Radio Rijnmond. „Hij sprak de verwachting uit dat Feyenoord Achahbar waarschijnlijk uit zijn contact zal laten lopen.”

Achahbar begon in 2002 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. De aanvaller kwam toentertijd over van FC Kranenburg. In het seizoen 2011/2012 maakte de Hagenaar zijn debuut in het eerste van Feyenoord, maar Achahbar werd nooit een vaste waarde in de Rotterdamse formatie. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Duitse Arminia Bielefeld, maar wist ook daar geen potten te breken.

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties