Coach hint: ''Een nieuw gezicht kan verfrissend werken''

Coach hint: ''Een nieuw gezicht kan verfrissend werken''

Feyenoord benadrukte de afgelopen weken dat een investering in een nieuwe spits 'niet in de lijn der verwachtingen ligt'. Hoofdtrainer Fred Rutten denkt echter dat de club er goed aan doet om toch een versterking binnen te halen. Omdat een nieuwe gezicht 'verfrissend kan werken', stelt de coach.

''Zo heb ik dat in het verleden wel ervaren'', aldus Rutten, die niet specifiek op een positie ingaat, in het Algemeen Dagblad. ''Aan de andere kant kunnen spelers ook moeite hebben met extra concurrentie. Daar moet je als technische staf goed naar kijken.''

Dat er mutaties in de selectie van Feyenoord zullen plaatsvinden staat vast. Voor diverse reservespelers wordt een oplossing gezocht. ''We gaan kijken naar spelers die een minder prominente rol vertolken dan dat ze misschien hadden gehoopt of verwacht.'' De Telegraaf berichtte gisteren al dat Mitchell Te Vrede een gewilde speler is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties