''Fred verdient een prijs en dat gaat hem bij Feyenoord lukken''

''Fred verdient een prijs en dat gaat hem bij Feyenoord lukken''

Fred Rutten won als trainer nog nooit een prijs en vanavond lijkt er direct een cruciale wedstrijd op het programma te staan. PSV en Feyenoord strijden in Eindhoven tegen elkaar. De Rotterdammers willen het verschil terugbrengen tot zes punten. Bij een verlies moet de Stadionclub twaalf punten gaan goedmaken.

Een overwinning wordt de coach wel gegund. ''Fred verdient een prijs, ik vind hem een van de betere Nederlandse trainers. Waarom het nooit is gelukt? Misschien heeft dat te maken met zijn idee over voetbal. Fred is tactisch sterk en wil altijd de wedstrijd controleren'', vertelt analist Jan van Halst in De Telegraaf.

''Maar misschien moet je ook wel eens meer risico nemen, wat meer durven. Overigens heb ik er vertrouwen in dat het hem met Feyenoord alsnog gaat lukken die prijs te pakken. Ik zie goede dingen gebeuren bij die club.'' Onder Rutten speelt Feyenoord het beste voetbal van de afgelopen jaren en wist het te overwinteren in Europa.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties