'Arsenal-spits Akpom mogelijk alsnog naar Feyenoord'

'Arsenal-spits Akpom mogelijk alsnog naar Feyenoord'

Feyenoord was afgelopen zomer geïnteresseerd in de diensten van Chuba Akpom, een 19-jarige spits van Arsenal. Tot een transfer kwam het echter niet omdat Arsenal-spelers Olivier Giroud en Yaya Sanogo geblesseerd waren. Hierdoor maakte Akpom kans op een plaats in het eerste elftal, maar dit gebeurde niet. Nu lijkt er ruimte te zijn voor een overstap naar Feyenoord. Dit meldt The Independent.

De 19-jarige Akpom heeft momenteel weinig zicht op speelminuten bij de Engelse club. De kans is daardoor aanwezig dat de aanvaller tijdens de winterstop alsnog naar Feyenoord vertrekt. Naast Feyenoord is ook FC Twente geïnteresseerd in de jongeling. Het contract van Akpom bij Arsenal loopt aan het einde van het seizoen af. Eerder speelde de aanvaller op huurbasis voor Brentford en Covenrty City, waar hij respectievelijk vier en zes wedstrijden speelde zonder te scoren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties