El Ahmadi over topper: ''Wij moeten er gewoon staan''

El Ahmadi over topper: ''Wij moeten er gewoon staan''

Karim El Ahmadi heeft er geen problemen mee dat de topper tussen PSV en Feyenoord is verplaatst van zondagmiddag naar dinsdagavond. De middenvelder denkt dat de Rotterdammers hoe dan ook klaar zijn voor de competitiekraker.

Feyenoord tankte afgelopen donderdag veel vertrouwen dankzij een 2-0 overwinning op Europa League-winnaar Sevilla. De uitstel van de wedstrijd tegen PSV lijkt dan ook vooral voor de Rotterdammers een vervelende onderbreking, maar El Ahmadi ligt er niet wakker van. "Eerlijk gezegd maakt het mij niet zoveel uit dat we later spelen", laat hij weten in het Algemeen Dagblad.

"Het voordeel is dat wij meer iets meer tijd krijgen om te herstellen. Het duel met Sevilla heeft toch veel kracht gekost", aldus de middenvelder. "Het was gewoon een zware wedstrijd. Maar als je zo'n belangrijk duel winnend weet af te sluiten, voel je de pijn niet. Het maakt niet uit waar of wanneer, als we echt mee willen doen moeten we er gewoon staan. Dus ook dinsdag in Eindhoven tegen PSV."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties