Supporters Feyenoord blijven welkom bij verplaatste topper

Supporters Feyenoord blijven welkom bij verplaatste topper

Operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB hoopt dat alle fans kunnen genieten van de extra voetbalavond die met de verplaatsing van de topper PSV-Feyenoord is gecreëerd. "We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan. Vanzelfsprekend hebben we begrip voor de teleurstelling van fans die de wedstrijd liever zondagmiddag 16.45 uur hadden gezien."

"Tegelijkertijd vinden we het vanuit sportief oogpunt van belang dat de fans twee goed voorbereide teams aan de aftrap zien," vervolgt Gijs de Jong tegenover De Telegraaf. "Een bijkomend voordeel is dat alle Nederlandse voetballiefhebbers nu een extra voetbalavond hebben waarop ze kunnen genieten van deze topper in de Eredivisie.”

De fans van Feyenoord zijn nog steeds welkom bij de topper. Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven deed daar niet moeilijk over, stelt de voetbalbond in een persbericht. “De KNVB wil aan alle betrokkenen, in het bijzonder de gemeente Eindhoven en Feyenoord, een compliment maken voor hun flexibiliteit en hun voetbalgezinde instelling.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties