Beloften ondermeer tegen Sparta en Heerenveen in Finaleronde

Beloften ondermeer tegen Sparta en Heerenveen in Finaleronde

Jong Feyenoord/Excelsior is gisteren door de winst op Jong NAC officieel eerste geworden in Groep 3 van de beloftencompetitie. De beste twee teams van de vier groepen gaan door naar de finaleronde. De ploeg van Patrick Lodewijks ontmoet in die ronde de beloftenteams van Vitesse, AZ, Heerenveen, Almere City, VVV/Helmond Sport, Sparta en Willem II.

Jong Feyenoord/Excelsior werd eerste in zijn groep met 21 punten. Nummer twee VVV/Helmond Sport volgde in deze groep met 12 punten. In de acht wedstrijden in de groep incasseerde het team zeven tegendoelpunten en wist zelf 27 maal te scoren.

Eerder werd al bekend dat Feyenoord zijn tweede elftal vanaf het seizoen 2015/2016 in de Jupiler League wil laten uitkomen. Dit omdat het tweede elftal dan meer weerstand zou krijgen. Momenteel zijn de beloftenteams van PSV, Ajax en FC Twente al actief in de Jupiler League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties