'Feyenoord heeft budget van vier miljoen voor nieuwe spits'

'Feyenoord heeft budget van vier miljoen voor nieuwe spits'

Bij Feyenoord wordt er intern wel degelijk naar een oplossing voor het spitsenprobleem gezocht. Martin van Geel liet vorige week weten dat de kans op een nieuwe spits nihil is, maar daarbij gaf hij niet alle informatie prijs.

Fred Rutten heeft in De Kuip de beschikking over Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede, die beiden niet voldoen. Het is echter niet zo dat Feyenoord zich daar direct bij neerlegt. Het Algemeen Dagblad meldt dat er intern wel degelijk over een oplossing in de winterstop is nagedacht.

Feyenoord heeft circa vier miljoen euro op de lopende rekening staan, een overblijfsel van de lucratieve transferzomer. Het probleem van de Rotterdammers is echter dat er geen salarisbudget meer is. Dat maakt de komst van nieuwe spelers zeer moeilijk en dat geldt zeker in het geval van bijvoorbeeld Bas Dost, die een behoorlijk salaris moet gaan opstrijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties