Mathijsen dient contract uit en vertrekt zeker niet in de winter

Mathijsen dient contract uit en vertrekt zeker niet in de winter

Joris Mathijsen zal zijn aflopende contract bij Feyenoord uitdienen. Martin van Geel vertelde gisteren al dat de kans groot is dat het contract van de routinier niet verlengd zal worden. Een tussentijds vertrek in de winter is echter uitgesloten. Dat vertelt zijn management van Juzzt Football aan De Telegraaf.

„Joris heeft het nog steeds ontzettend naar zijn zin bij Feyenoord. Hij is bijna hersteld van zijn kuitblessure en verwacht nog steeds van waarde te kunnen zijn voor de club”, meldde zaakwaarnemer Rodger Linse zaterdag tegenover de krant in reactie op geruchten over een vertrek in de naderende transferperiode.

De verdediger werd in verband gebracht met het laag geklasseerde NAC Breda. „Wie Joris kent en enigszins op de hoogte is van de sentimenten in het Brabantse weet dat dit nooit zal gebeuren. Hij heeft vanaf zijn twaalfde bij Willem II gespeeld en is er praktisch opgegroeid. Spelen voor NAC Breda is in zijn geval dus uitgesloten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties