Vilhena: ''Ik geef niet op, dat heb ik nooit gedaan''

Vilhena: ''Ik geef niet op, dat heb ik nooit gedaan''

Door de schorsing van aanvoerder Jordy Clasie lonkt er weer een basisplaats voor Tonny Vilhena. De middenvelder van Feyenoord belandde door de hevige concurrentistrijd op het middenveld én zijn mindere vorm op de reservebank. ''Ik had mij dit seizoen heel anders voorgesteld'', geeft hij eerlijk toe.

Vilhena heeft ook zijn basisplaats bij Jong Oranje verloren, maar er komt geen onvertogen woord uit zijn mond. ''Dat heeft geen enkele zin. Moet ik dan gaan roepen dat ik op meer krediet had gerekend van de trainer? Daar krijg ik mijn plek toch niet mee terug? Ook al zou ik dat vinden'', zegt hij in het Algemeen Dagblad.

''Mijn ouders hebben mij geleerd dat je niets cadeau krijgt in het leven'', vervolgt het talent. ''Ik moet het dus gewoon laten zien. Het is een cliché: maar ik moet mijn voeten laten spreken. Er is heel veel concurrentie op het middenveld van Feyenoord. Meer dan in andere seizoenen. Maar nogmaals: ik geef niet op, dat heb ik nog nooit gedaan.''

Feyenoord wil het tot medio 2016 lopende contract van Vilhena verlengen. ''Dat is een onderwerp waar ik liever niets over zeg. Mijn zaakwaarnemers van de Stellar Group houden zich daarmee bezig. Ik focus mij op het voetbal. Ik heb geen haast. Ik heb nog een contract tot 2016. En daar laat ik het bij.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties