Club informeert naar winterse beschikbaarheid Joris Mathijsen

Club informeert naar winterse beschikbaarheid Joris Mathijsen

Joris Mathijsen is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig. De 84-voudig international is bij zijn Rotterdamse werkgever definitief voorbijgestreefd door het talentvolle duo Sven van Beek en Terence Kongolo. Wellicht dat de routinier, die over een aflopend contract beschikt, al in de winter vertrekt.

Volgens het Brabants Dagblad heeft één club namelijk al zeker geïnformeerd in De Kuip naar de beschikbaarheid van de centrale verdediger. NAC Breda zou in de zoektocht naar een broodnodige defensieve versterking bij de ervaren Goirlenaar zijn uitgekomen.

Mathijsen tekende in de zomer van 2012 een driejarig contract bij Feyenoord. Hoewel de verdediger vaak last had van wat opstartproblemen bleek hij in beide tweede seizoenshelften onder Ronald Koeman een betrouwbare kracht te zijn. De denderende ontwikkeling van Van Beek en Kongolo houdt Mathijsen nu echter op de bank.

[poll=177]

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties