'Lazio wil voor twaalf miljoen tweede Feyenoorder oppikken'

'Lazio wil voor twaalf miljoen tweede Feyenoorder oppikken'

Afgelopen zomer verlengde Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie zijn contract in De Kuip nadat een transfer naar FC Porto afketste. Volgend jaar lijkt de middenvelder echter niet meer houdbaar voor zijn Rotterdamse werkgever. Lazio Roma zou Clasie graag willen herenigen met voormalig ploeggenoot Stefan de Vrij.

Dat meldt het Italiaanse La Repubblica. Volgens de krant moet de club zo'n 12 miljoen euro overmaken naar Rotterdam-Zuid voor de spelbepaler. De 23-jarige Clasie, die zelf aangaf sowieso in de winter niet te vertrekken, verkeert in uitstekende vorm en mocht gisteren ruim zeventig minuten maken in het EK-kwalificatieduel van Nederland met Letland (6-0).

De Vrij transfereerde afgelopen zomer al voor een beduidend minder bedrag naar Lazio, dat na een slechte competitiestart nu vijfde staat in de Italiaanse Serie A. De verdediger speelde gisteren zijn vijfentwintigste interland voor Oranje.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties