Oud-Ajacied ziet Feyenoord wel zitten: 'Zo fanatiek dat publiek'

Oud-Ajacied ziet Feyenoord wel zitten: 'Zo fanatiek dat publiek'

Mitchell Dijks ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten. De oud-Ajacied speelt momenteel voor Willem II, waar de 21-jarige Dijks nu samenspeelt met Kostas Lamprou. De linksback heeft zijn Ajax-tijd achter zich gelaten en kijkt alleen maar vooruit.

"Ik hoor inderdaad wel vaker dat ik meer een Feyenoord-voetballer ben, dan een Ajacied", zegt hij in Voetbal International. "Kostas (Lamprou, red.) had het er laatst ook al over. En als ik eerlijk ben, snap ik dat wel. Het ziet er misschien niet altijd even gepolijst uit wat ik doe, maar het spreekt wel aan bij de mensen. De Willem II-fans worden helemaal gek als ik er de beuk in gooi."

''Ik heb met Ajax in De Kuip gespeeld. Man, ik wist niet wat ik meemaakte, zo fanatiek als het publiek daar is. En niet op één vak, hè. Waar je ook ingooit, overal gaan ze tekeer. Geloof me, daar krijg je extra kracht van als voetballer. Zelfs al zijn ze tegen je. Natuurlijk ben ik nog steeds Ajacied, maar dat gevoel heeft wel een knauw gekregen door alles wat gebeurd is. Dus ja: als Feyenoord me vraagt, zou ik geen nee zeggen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties