'Ajax dwarsboomde komst Guidetti naar Feyenoord'

'Ajax dwarsboomde komst Guidetti naar Feyenoord'

Ajax zou er voor gezorgd hebben dat de komst van John Guidetti naar Feyenoord onhaalbaar werd. Dit meldt Emile Schelvis in het programma Voetbal International. De club uit Amsterdam zou een bod van 5 miljoen euro neergelegd hebben bij Manchester City om er voor te zorgen dat de spits niet haalbaar was voor Feyenoord.

'Aan het begin van de transferperiode wilde Feyenoord John Guidetti opnieuw huren’, begon Schelvis in het televisieprogramma. 'Martin van Geel heeft contact gehad met Tiki Begiristain (technisch directeur van Manchester City, red.) en zij waren het eens over een verhuurperiode van de Zweed aan Feyenoord', zegt hij.

'Een paar uur later werd Van Geel echter teruggebeld met de boodschap dat Guidetti vijf miljoen euro zou kosten. Dit omdat Manchester City een bod van hetzelfde bedrag gekregen zou hebben uit Nederland’, aldus Schelvis. Het geplaatste bod was volgens Schelvis afkomstig van de aartsrivaal. De Amsterdammers wisten echter dat de Zweed niet richting Ajax zou verkassen. Uiteindelijk werd Guidetti voor één seizoen verhuurd aan het Schotse Celtic, dat hem zo snel mogelijk over zou willen nemen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties