'Stroming in De Kuip wil Rutten aan scorende spits helpen'

'Stroming in De Kuip wil Rutten aan scorende spits helpen'

Volgens het Algemeen Dagblad is er in De Kuip 'een stroming die in de winterstop best flink zou willen doorpakken'. De ochtendkrant hint daarmee naar een investeerdersgroep die trainer Fred Rutten van zijn grootste probleem wil afhelpen: een niet-scorende spits.

Vanaf 1 januari heeft Feyenoord nog een ultieme kans om de missing link, zoals het medium die positie omschrijft, aan te trekken. En dus wordt de naam van droomkandidaat Bas Dost al snel weer genoemd. De aanvaller van VfL Wolfsburg heeft geen enkel uitzicht op veel speeltijd.

Feyenoord zou echter ook nadrukkelijk kijken naar de ontwikkeling van Michiel Kramer van ADO Den Haag. De krant tipt td Martin van Geel zelfs. Artem Kravets van Dinamo Kiev is een speler die volgens de media in Oekraïne best naar Nederland zou willen. De topscorer van Oekraïne heeft een aflopend contract en staat in de startblokken om zijn onrustige vaderland te verlaten. Voor een vriendenprijsje, aldus het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties