Rijeka-trainer: 'Feyenoord-uit de zwaarste wedstrijd'

Rijeka-trainer: 'Feyenoord-uit de zwaarste wedstrijd'

NK Rijeka verwacht morgen een loodzware avond in De Kuip, waar Feyenoord de tegenstander is in de groepsfase van de Europa League. Dat zegt trainer Matjaz Kek. 'Naar mijn mening is Feyenoord-uit de zwaarste wedstrijd in onze groep', aldus Kek tegen Kroatische media. Rijeka heeft na drie duels vier punten na de overwinning op Feyenoord en een verrassend gelijkspel thuis tegen Sevilla.

'Feyenoord krijgt in eigen stadion enorme steun. Door de supporters is het net een fort', vervolgt Kek, die zijn team duidelijk in de positie van underdog plaatst. 'Het enige dat wij kunnen is onze uiterste best doen, niet bang zijn en moed tonen. Feyenoord zal wraak willen voor de wedstrijd van twee weken geleden. Ik verwacht dat ze een stuk agressiever zullen spelen.'

Kek is er trots op dat zijn ploeg liet zien kans te maken op overwintering. 'Tegen Sevilla en Feyenoord hebben we getoond dat we ons kunnen meten met grote clubs. Hopelijk lukt dat morgen opnieuw.' Rijeka gaat het duel van morgenavond 21.05 uur in topvorm tegemoet, want de club is al negen duels op rij ongeslagen en staat tweede in de competitie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties