Jordy Clasie wil niet over titelkansen en vertrek praten

Jordy Clasie wil niet over titelkansen en vertrek praten

Jordy Clasie is de grote dirigent op het middenveld van Feyenoord. De aanvoerder moet zijn ploeg ook tegen PEC Zwolle weer van ideeën voorzien. ''De trainer verwacht dat ik het spel verdeel, ballen afpak en rust in de ploeg breng'', zet Clasie zijn rol uiteen.

Met Karim El Ahmadi ontstaat een opvallend goede klik. ''Ik heb met veel middenvelders lekker samengespeeld bij Feyenoord, maar de klik met Karim is er altijd geweest. Als ik de bal niet vooruit kan spelen, kan ik altijd bij hem terecht. Dat voelt goed. Zoals ik mij sowieso prima voel'', vertelt de international verder in het Algemeen Dagblad.

Feyenoord is bezig aan een sterke serie, maar Clasie wil niet te ver vooruitkijken. ''Aan het begin van het seizoen heeft de club de sportieve doelstelling geformuleerd. We willen meedoen om de titel. Maar er is een verschil tussen wíllen meedoen en gáán meedoen om de prijzen. We hebben nu vier duels op rij gewonnen, vorig seizoen werd er dan vaak meteen geroepen dat wij zouden meedoen om de titel. En dan ging het vaak mis. We moeten daar nu niet mee bezig zijn, eigenlijk ook helemaal niet over praten.''

Net zoals hij liever niet over een eventueel vertrek bij Feyenoord wil praten. ''Afgelopen zomer met die interesse van FC Porto werd ik er op een gegeven moment gek van dat het steeds over mijn toekomst ging. Ik heb toen met mijn volle verstand bijgetekend. Tot het einde van het seizoen blijf ik zeker in de Kuip. Daarna zien we wel verder.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties