Hahn: 'Speciaal dat ik zaterdag in de Kuip mag spelen'

Hahn: 'Speciaal dat ik zaterdag in de Kuip mag spelen'

De verhuurde Warner Hahn komt zaterdag op bezoek bij zijn werkgever Feyenoord als doelman van opponent PEC Zwolle. "Het is wel speciaal dat ik nu ook echt mag spelen", vertelt de doelman, die al wel meerdere wedstrijden in de Kuip als wissel heeft meegemaakt.

"Ik heb aan het begin van dit seizoen een paar keer op de bank mogen zitten: een heel mooie ervaring. Het wordt heel mooi, ik neem aan dat je weet hoe de sfeer in De Kuip is?", vraagt de doelman aan Dolf van Aert, een journalist van Voetbal International. Hahn spreekt vol lof over de Rotterdamse aanhang. 'In het begin liep het met Feyenoord niet zoals iedereen verwachtte, maar tóch bleef het publiek achter de ploeg staan. Dat was wel indrukwekkend. En we spelen in de avond, dat maakt het extra leuk. Ik weet niet goed waarom, dat vind ik sfeervoller dan op zondagmiddag."

Hahn sluit niet uit dat hij dit seizoen met PEC hoog kan eindigen. "Iedereen heeft met het winnen van de KNVB-beker en Johan Cruijff Schaal kunnen zien hoe mooi het is als de hele stad op stelten staat wanneer je twee prijzen pakt. En je ziet hoe goed wij het tegen de grote clubs doen. Waarom zou PEC dan niet heel hoog kunnen eindigen?" Op deze vraag geeft hij vervolgens zelf al antwoord. "We wisselen heel goede wedstrijden af met mindere, we moeten constanter worden. Maar als dat lukt, dan kan PEC echt structureel aansluiten bij de subtop", aldus Hahn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties