Feyenoord doneert kleding: 'Wij willen ook ons steentje bijdragen'

Feyenoord doneert kleding: 'Wij willen ook ons steentje bijdragen'

De tenues die vorig seizoen zijn gedragen door de spelers en speelsters van de Feyenoord Street League, krijgen dit seizoen een mooie nieuwe bestemming. Een deel van de kleding is per vracht naar Bosnië gebracht, waar juniorenteams in deze tenues kunnen gaan voetballen. Daarnaast zijn afgelopen week shirts en broekjes van de Feyenoord Street League gearriveerd in Kaapverdië. Dit seizoen spelen de teams van de Feyenoord Street League in nieuwe tenues van Feyenoords kledingsponsor adidas.

‘De kleding van de Feyenoord Street League is een mooie gift waarmee wij kinderen in armere landen blij kunnen maken’, zegt Gido Vader, manager Internationale Relaties van Feyenoord. ‘Niet overal hebben de kinderen het geld om een nieuw tenue te kopen en daarom willen wij ook ons steentje bijdragen. De kleren van het afgelopen seizoen gaan naar Bosnië en Kaapverdië, landen die volop in ontwikkeling zijn maar waar ook nog best wat armoede heerst. Een aantal liefdadigheidsorganisaties in de regio zorgt er voor dat de kleding bij de kinderen terecht komen die het zelf niet kunnen betalen.’

FOTO: Feyenoord.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties