Spelmaker Jordy Clasie heeft clausules in nieuw contract

Spelmaker Jordy Clasie heeft clausules in nieuw contract

Jordy Clasie is uitgeroepen tot speler van de week in speelronde tien door Voetbal International. De spelmaker van Feyenoord is het niveau van de Eredivisie ontgroeit, stelt het voetbalblad. De assist tegen Cambuur Leeuwarden was van Europese klasse.

In de zomer kon hij naar FC Porto, maar hij verlengde uiteindelijk zijn contract bij Feyenoord. ''Zijn liefde voor Feyenoord, maar vooral die voor zijn zoon Jayce, hielden hem in Nederland. En óók zijn ontwikkeling. Clasie dacht nog wel wat te kunnen leren op het gebied van leiderschap. Hij wilde Feyenoord echt bij de hand nemen, op weg naar een topklassering'', schrijft het medium.

VI waarschuwt de voetballiefhebbers echter ook: ''Jordy Clasie bewijst iedere week dat hij het niveau van de Eredivisie ontgroeit. Feyenoord weet het en Clasie zelf ook. In zijn nieuwe contract zijn clausules opgenomen, bij de volgende kans is hij vertrokken. Geniet er dus van, zolang het nog duurt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties