'Engelse grootmacht opnieuw geinteresseerd in Feyenoorder'

'Engelse grootmacht opnieuw geinteresseerd in Feyenoorder'

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op de komst van Terence Kongolo. Louis van Gaal zou de verdediger van Feyenoord graag willen toevoegen aan zijn selectie. De club uit Engeland denkt de verdediger voor een bedrag van 3 miljoen pond, zo’n 3,8 miljoen euro, te kunnen overnemen van Feyenoord. Dit meldt The Daily Star.

Kongolo zou echter niet meteen in de plannen van Van Gaal voorkomen. Wanneer de Engelsen de verdediger in de winterstop kunnen overnemen van Feyenoord, zal hij het seizoen op huurbasis afmaken bij de Rotterdamse club. Kongolo zou hierdoor pas volgend seizoen kunnen spelen in het shirt van de Engelse club.

De jonge verdediger van Feyenoord maakte afgelopen zomer zijn debuut in het Nederlands elftal onder Louis van Gaal. Diezelfde zomer ondertekende Kongolo een contract dat hem tot de zomer van 2017 verbindt aan Feyenoord. Ook toen waren er geruchten dat Manchester United de verdediger wilde vastleggen, maar dit werd later ontkent door Feyenoord-trainer Fred Rutten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties