Media stug: 'Van Geel vond goedkope Kramaric geen spits'

Media stug: 'Van Geel vond goedkope Kramaric geen spits'

Martin van Geel voelde zich gisteren geroepen om op de officiële clubwebsite te ontkennen dat Andrej Kramaric, drie keer trefzeker voor HNK Rijeka tegen Feyenoord, in de transferzomer een haalbare optie was voor de Rotterdammers. De media houden echter stug vol: twee miljoen en Kramaric speelde in De Kuip.

Kramaric zou volgens het Algemeen Dagblad bij meerdere eredivisieclubs zijn aangeboden. Met de nadrukkelijke toevoeging dat de speler volgens een clausule in zijn contract twee miljoen euro moest kosten. Feyenoord kende de aanvaller, maar liet meteen weten niet geïnteresseerd te zijn. Van Geel zou in Kramaric géén echte spits zien, schrijft de ochtendkrant vandaag.

Daarmee was de trefzekere spits goedkoper dan vleugelaanvaller Bilal Basacikoglu, die moeite heeft met zijn overstap van sc Heerenveen en Feyenoord. Het Algemeen Dagblad benadrukt dat ''het er ook helemaal niet om gaat dat Feyenoord hem had moéten halen, daar is de clubleiding uiteraard vrij in. Het gaat wél om het feit dat nu op pijnlijke wijze duidelijk is geworden dat Kramaric wel degelijk iets in zijn mars heeft.''

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties