Toornstra denkt in resultaat: 'We moesten het op 1-1 houden'

Jens Toornstra was aan het eind van de rit de enige trefzekere Feyenoord. De middenvelder die wordt gebruikt als rechtsbuiten tekende voor de gelijkmaker in de tweede helft. Voor de theepauze kon de uitploeg zichzelf echter al in veilige haven schieten. Dat realiseert Toornstra zich ook.

‘’Heel zuur. In de eerste helft is er helemaal niks aan de hand. We krijgen de kansen op de voorsprong, maar dan geven we het heel makkelijk weg’’, zei de aankoop na afloop tegenover Radio Rijnmond. ‘’De omstandigheden waren niet top. We hadden er meer uit kunnen halen.’’

Het doelpunt van Toornstra kwam voort uit een prachtige vrije trap. ‘’Dankjewel. Ik heb er alleen vrij weinig aan. Ik train vaan op vrije trappen. Dan probeer ik het wel vaker op deze manier’’, aldus de voetballer, die denkt dat zijn ploeg het daarna op slot moest gooien. ‘’Misschien moesten we het wel op 1-1 houden, maar we krijgen alweer snel een tegendoelpunt tegen.’’