Kazim heeft altijd vertrouwen: 'Dat roepen is niet altijd goed'

Kazim heeft altijd vertrouwen: 'Dat roepen is niet altijd goed'

Colin Kazim-Richards hoopt dat Feyenoord vandaag een vervolg kan geven aan de reeks winstpartijen "Winnen is een mentaliteit. We moeten op dezelfde weg doorgaan en terugdenken aan het gevoel van onze onterechte nederlagen. Dat moet een goede motivatie zijn om onze prestaties door te zetten'', vertelt de spits aan Feyenoord TV.

HNK Rijeka heeft een onbekend elftal, maar het nationale elftal van Kroatië kent Kazim wel. "Kroatië heeft een paar hele goede talenten en hele goede spelers. Ik heb een paar keer tegen het nationale team gespeeld. Voor de play-offs voor het EK 2012 versloegen zij ons in Turkije eenvoudig met 3-0 en daar verloren wij met 2-1. Kroatische spelers hebben een goede mentaliteit en zij zullen er klaar voor zijn, geloof me. Dus wij moeten er staan. Het wordt een zware wedstrijd."

Zoals altijd heeft Kazim er genoeg vertrouwen in. "Ja, ik heb altijd vertrouwen in mijn team tegen wie we ook spelen", gaat Kazim-Richards verder. "Om dat steeds maar hardop te roepen, is niet altijd goed. Als het soms minder gaat, dan krijg je daar gezeur over. Maar ik heb altijd vertrouwen in mijn team voor een wedstrijd. Ik ben er trots op dat we ons herpakt hebben en ik hoop dat we daar iets gaan bereiken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties