'We waren bijna failliet, totdat Miskovic veel geld investeerde'

'We waren bijna failliet, totdat Miskovic veel geld investeerde'

Het is nog niet eens heel lang geleden dat HNK Rijeka, de tegenstander van Feyenoord aanstaande donderdag in de groepsfase van de Europa League, onderin de tweede divisie van Kroatië bivakkeerde. Dat was voordat Damir Miskovic de club kocht en zelf de nieuwe president werd. Sindsdien begon HNK Rijeka aan een opmars in Kroatië, terwijl de ploeg nu ook uit is op Europees succes.

‘Het is ongelooflijk wat er de afgelopen drie jaar is gebeurd bij HNK Rijeka’, zegt Ivan Mance, sportief directeur van HNK Rijeka, in gesprek met Feyenoord TV. ‘We waren bijna failliet, totdat Damir Miskovic veel geld investeerde in de club. Daardoor zijn we nu financieel gezond en brengen we goede spelers voort. We zijn begonnen met een jeugdschool en bouwen aan een nieuw trainingscentrum voor onze teams. Ook wordt er gewerkt aan een nieuw stadion. Het is een sprookje wat hier gebeurt. Dit project is alleen maar aan het groeien. Ik geloof dat HNK Rijeka binnen een paar jaar de beste club van Kroatië is en we in de Champions League spelen.’

Bekijk een uitgebreide reportage over de aanstaande tegenstander van Feyenoord hier.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties