Rijeka kent Elvis Manu: 'We moeten goed op hem letten'

Rijeka kent Elvis Manu: 'We moeten goed op hem letten'

Elvis Manu is al meerdere malen belangrijk geweest voor Feyenoord in de Europa League. De aanvaller schoot de club naar de poule-fase van het toernooi en maakte de winnende treffer tegen Standard Luik. Afgelopen zaterdag scoorde de aanvaller ook zijn eerste doelpunten van het seizoen in de competitie.

Ook HNK Rijeka, de tegenstander van Feyenoord van aanstaande donderdag, weet wie de aanvaller is. 'Elvis Manu is een gevaarlijke speler’, zegt Moisés Lima Magalhães, middenvelder van HNK Rijeka, in gesprek met FR12.nl. 'Hij zit momenteel in een goede flow. We zullen goed op hem moeten letten.’

De middenvelder vindt echter niet dat Elvis Manu de enige goede spelers uit de selectie van de Rotterdammers is. 'Er zit veel kwaliteit in het team van Feyenoord en alle spelers hebben potentie. We moeten ons niet gaan richten op één bepaalde speler, we moeten iedereen in de gaten houden', besluit Moisés.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties