Van Beukering: 'Heb toch mooi in De Kuip gespeeld'

Van Beukering: 'Heb toch mooi in De Kuip gespeeld'

Jhon van Beukering werd door zijn stevige postuur wel vaker dan eens in één adem genoemd met fastfoodketen Burger King. Ooit hing er zelfs een spandoek in Breda voor hem met daarop de tekst 'Jhonny van de Burger King'. In Voetbal International weet de oud-spits niet waar al die grappen vandaan komen.

''Ik weet niet waar dat beeld vandaan komt. Maar eerlijk, het boeit me ook niet. Ik heb altijd keihard gewerkt als prof'', vertelt hij. "Ik kom nooit bij de Burger King, echt niet. Die heb je niet eens veel in Arnhem", zegt de assistent-trainer van AFC Arnhem, die als prof voor onder meer Vitesse, NEC en zelfs nog even voor Feyenoord speelde. "Dat beeld dat ik altijd bij de Burger King zit, wordt zwaar overdreven. Ik ga liever naar McDonald’s."

In De Kuip zijn ze zijn 'sprint' nog niet vergeten. Tijdens Feyenoord-Excelsior in 2010 had hij de wind wat tegen, grapte toenmalig trainer Mario Been. Televisiekijkers belden boos naar FOX, toen ze de pinchhitter een sprint zagen trekken. Ze dachten dat de zender slow motion-beelden de wereld in stuurde. Lachend: ''Maar ik heb mooi wel in De Kuip gespeeld.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties