Onderhandelingen met Vilhena en Boetius voorlopig gestaakt

Onderhandelingen met Vilhena en Boetius voorlopig gestaakt

De onderhandelingen tussen Feyenoord en het talentvolle duo Jean Paul Boëtius (20) en Tonny Vilhena (19) zijn voorlopig gestaakt. Technisch directeur deed de afgelopen weken pogingen om beide spelers langer aan de club te binden, maar de gesprekken zijn voorlopig stilgelegd, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Coach Fred Rutten kiest momenteel voor andere spelers, waardoor Boëtius en Vilhena hun basisplaats hebben moeten afstaan. Beide partijen willen nu eerst de sportieve ontwikkelingen de komende maanden afwachten. De huidige verbintenissen lopen tot de zomer van 2016.

Rutten sprak eerder nog het vertrouwen uit in beide spelers. De trainer is ervan overtuigd dat de jongelingen uiteindelijk terugkomen op een hoger niveau. ''Een terugslag op die leeftijd is normaal en als ze er alles voor doen en laten, komen ze terug op een hoger niveau'', vertelde hij eerder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties