Zijler tipt supporters: 'Je kijkt vanaf de rots zo op het veld'

Zijler tipt supporters: 'Je kijkt vanaf de rots zo op het veld'

Feyenoord neemt het aanstaande donderdag op tegen HNK Rijeka in de Europa League. De Rotterdamse club gaat in Kroatië op zoek naar zijn tweede zege in de groepsfase van het toernooi. Sergio Zijler is de enige Nederlandse voetballer die ooit onder contract stond bij de Kroatische club.

In 2011 stond de aanvaller onder contract bij Rijeka. Wanneer Zijler met Rijeka een wedstrijd had verloren, kon hij maar beter niet de stad in gaan. 'De Kroatische fans zijn gek’, zegt hij in gesprek met Metro. 'Als ze ons zouden zien, konden we wel een in de problemen komen, dus ik bleef braaf thuis.’

Zijler kijkt met positieve gevoelens terug op zijn verblijf in Kroatië. Ook denkt hij dat de supporters van Feyenoord een leuk verblijf zullen hebben in het land. 'Kroatië is een prachtig land, ik heb me er prima vermaakt. Rijeka is een mooi club, hoor. Alleen het stadion is heel apart. Het ligt tussen een rotspartij. Supporters die geen kaartje kunnen of willen betalen kijken vanaf die rots zo op het veld’, besluit hij.

Lees ook: 'Advies Feyenoord: Ga niet zonder wedstrijdkaart naar Rijeka'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties