Trainer Standard Luik opgestapt

Trainer Standard Luik opgestapt

Standard Luik-trainer Guy Luzon is definitief opgestapt. De tegenstander van Feyenoord in de Europa League zal vanaf nu geleid worden door assistent Vukomanovic. De aanleiding van de onvermijdelijke trainerswissel is waarschijnlijk de rellen die zondag ontstonden door de aanhang van de Belgische club die al lang schreeuwden om een ontslag voor Luzon.

Opmerkelijk is dat de Israëlische trainer wel beschikbaar blijft binnen het netwerk van partnerclubs. Via Standardvoorzitter Roland Duchâtelet heeft Standard Luik banden met tweedeklasser Sint-Truiden, het Engelse Charlton Athletic, het Duitse Carl Zeiss Jena, het Spaanse Alcorcon en het Hongaarse Ujpest.

De Belgische club kijkt al tijden tegen slechte resultaten aan onder trainer Luzon en staat momenteel op een teleurstellende 11e plaats in de Jupiler Pro League, de competitie van ons buurland. Feyenoord komt 11 december op bezoek bij Standard Luik in het kader van de Europa League.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties