Feyenoorder scoort voor winnend Oranje onder 17

Feyenoorder scoort voor winnend Oranje onder 17

Het Nederlands elftal onder de 17 heeft zich geplaatst voor de eliteronde voor het EK in Bulgarije, dat volgend jaar plaats zal vinden. De jongelingen wisten 1-0 te winnen van Malta Onder 17 door een doelpunt van Feyenoord-speler Shruendo Janga. Feyenoorders Justin Bijlow, Mats Knoester en Rashaan Fernandez mochten eveneens starten in de basiself van bondscoach Maarten Stekelenburg.

Het team kwam in de 22ste minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Shurendo Janga, die tot de zomer van 2017 verbonden is aan zijn club. Na rust werd Rashaan Fernandes, buitenspeler uit de B1 van Feyenoord, gewisseld. In de 63ste minuut kwam Feyenoord-jeugdspeler Steven Smulder het veld in voor oud-Feyenoorder Rodney Kongolo, die afgelopen zomer naar Manchester City vertrok.

Oranje onder 17 speelt, ondanks dat het al geplaatst is voor de eliteronde, aanstaande dinsdag zijn laatste kwalificatieduel tegen Servië.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties