''Dat is klinkklare onzin, ik heb het nummer van Van Gastel niet''

''Dat is klinkklare onzin, ik heb het nummer van Van Gastel niet''

Jean-Paul van Gastel vertrekt niet naar NAC Breda. Het management van de assistent-trainer liet gisteren weten dat een tussentijds vertrek onbespreekbaar is. De Brabantse club ontkent zelf ook dat Van Gastel op hun lijstje zou staan, want, 'deze is nog niet gemaakt.'

Bij NAC stellen ze eerst een lijst met kernkwaliteiten op voordat ze namen gaan koppelen aan hun plaatje voor de ideale nieuwe hoofdcoach. ''Ik zeg niet dat hij niet op de lijst van kandidaten komt, maar op dit moment is het niet aan de orde, omdat eerst de profielschets moet worden afgerond'', vertelt td Graeme Rutjes tegenover BN/De Stem.

Media schreven ook dat Rutjes enkele weken geleden al een informeel gesprek had gevoerd met Van Gastel. ''Jij schrijft dat bijvoorbeeld op, maar dat is nooit gebeurd. Dat is klinkklare onzin. Dat zou ik ook niet respectvol vinden naar Gudelj. Ik heb het telefoonnummer van Van Gastel niet eens'', aldus de oud-commissaris van Feyenoord.

Lees meer over
Van Gastel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties