Van Beek ongelukkig: 'Een domme overtreding'

Van Beek ongelukkig: 'Een domme overtreding'

Sven van Beek kende, net zoals veel andere spelers van Jong Oranje, een ongelukkige avond tegen Jong Portugal (2-0). De centrale verdediger van Feyenoord veroorzaakte het eerste tegendoelpunt door een strafschop weg te geven.

"Dit is een harde klap", begint de mandekker tegenover FOX Sports. "Ik vind dat we als team weinig hebben gecreëerd. We speelden met veel lange ballen en probeerden weinig te voetballen. Bij de 1-0 maakte ik een domme overtreding. Daar moet je hem hebben en anders laten lopen. Je hebt nog een keeper in het doel. Ik denk dat zij scherper waren in de duels en daardoor kwamen ze er telkens als winnaar uit."

"Je weet van tevoren dat ze vaardige spelers hebben en wel wat kunnen. Wij hebben ook behendige spelers, maar gebruikten ze op de verkeerde manier. We hadden de vleugels meer in de voeten moeten aanspelen, dan kunnen we van daaruit verder voetballen. Dat gebeurde te weinig. Ik geloof er nog wel in. Volgende week zijn het opnieuw negentig minuten en als zij twee keer kunnen scoren, dan kunnen wij dat ook."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties