Vormer erkent meerdere: 'Niemand wint van Clasie in Rotterdam'

Vormer erkent meerdere: 'Niemand wint van Clasie in Rotterdam'

Ruud Vormer speelt momenteel net over de grens van Nederland bij Club Brugge. Daar wil de middenvelder weer aan speeltijd toekomen, want twee jaar Feyenoord resulteerde niet in een basisplaats bij de Rotterdammers.

De overgang kwam laat in de transferzomer rond. ''Natuurlijk had ik de markt gedurende de zomer in de gaten gehouden. Als Jordy Clasie zou gaan, zou er misschien een kans komen. Toen hij zei dat hij zou blijven, wist ik dat ik zo snel mogelijk mijn koffers moest pakken. Niemand wint van Clasie in Rotterdam'', is hij duidelijk in gesprek met Voetbal International.

''Hij is een geweldige voetballer, international en jongen van de club'', erkent Vormer zijn meerdere in zijn voormalige ploeggenoot en aanvoerder van Feyenoord. ''Die strijd zou ik niet gaan winnen. Mijn rol was uitgespeeld. Daar moet je dan niet moeilijk over doen'', vindt de oud-speler van Roda JC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties