Rutten positief: 'Ik heb het gevoel dat wij er nu uit zijn'

Rutten positief: 'Ik heb het gevoel dat wij er nu uit zijn'

De Europese confrontatie met Standard Luik moet volgens trainer Fred Rutten aantonen dat Feyenoord definitief heeft afgerekend met de wisselvalligheid eerder dit seizoen. Goed voetballende wedstrijden tegen FC Twente en Ajax werden namelijk opgevolgd door enorme blamages tegen Willem II en Go Ahead Eagles.

''Maar ik heb het gevoel dat wij er nu uit zijn'', vertelt de coach in het Algemeen Dagblad. ''Ik zal ook niet veel veranderen ten opzichte van zaterdag'', verklapte hij verder. Dat betekent dat Ruben Schaken buiten de selectie valt, Elvis Manu en Jens Toornstra de vleugels bezetten en Lex Immers op tien start.

''Mijn gevoel is goed, de groei zit er al een aantal weken bij ons in'', vervolgt Rutten. ''Alleen bleek dat niet uit de resultaten. Dat het tijd heeft gekost, komt door meerdere factoren. Er stroomden later in de voorbereiding spelers in, Clasie moest af en toe vrij krijgen en Immers en El Ahmadi waren niet altijd beschikbaar.''

Lees meer over
Elvis Manu Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties