Feyenoord begint snel met 'moeizame' verlenging talentvol duo

Feyenoord begint snel met 'moeizame' verlenging talentvol duo

Het is de vraag of Feyenoord direct succes heeft als het binnenkort besprekingen opent over de verbintenissen van Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena. De 4-0 zege op Go Ahead Eagles van zaterdag was paradoxaal genoeg niet bevorderlijk voor een snelle verlenging.

Feyenoord praat waarschijnlijk volgende week al met Jonathan Barnett, die namens de Engelse Stellar Group Jean-Paul Boëtius (foto) en Tonny Vilhena vertegenwoordigt. De club wil het talentvolle duo snel een verbeterde verbintenis voorleggen, maar door de ontwikkelingen in de laatste twee weken kan het weleens een moeizaam gesprek gaan worden.

Zowel Boëtius als Vilhena stond open voor een langer verblijf bij Feyenoord, maar de vraag is of deze spelers er nog steeds zo over denken nu ze hun basisplaats zijn kwijtgeraakt. Het duo maakt een moeilijke fase door in hun ontwikkeling en vond zichzelf afgelopen zaterdag, toen Feyenoord met 4-0 won bij Go Ahead Eagles, terug op de reservebank.

Boëtius moest zijn plek afstaan aan Elvis Manu, Vilhena werd vervangen door de van een blessure teruggekeerde Lex Immers. Beide jeugdinternationals willen in principe eerst weer spelen, voordat ze gaan nadenken over verlenging van hun contract.

Lees meer over
Elvis Manu Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties