Geen camera's meer in catacomben van De Kuip

Geen camera's meer in catacomben van De Kuip

Feyenoord heeft in de afgelopen jaren enkele opstootjes in de catacomben van het stadion gehad en die werden in de media groot uitgemeten doordat er draaiende camera's klaarstonden om alles vast te leggen. Eredivisieclubs mogen tegenwoordig zelf bepalen of ze cameraploegen toelaten in de catacomben en daar hebben de Rotterdammers gebruik van gemaakt.

''Bij ons staan geen camera's meer in de catacomben'', vertelt woordvoerder Raymond Salomon in Metro. ''Dat we zaken hier hebben veranderd, is niet terug te voeren op één incident maar op een al langer levende wens om alle media voor interviews na afloop zoveel mogelijk in één ruimte te centreren. De relatief smalle gang tussen de kleedkamers voor enkele van de tv-interviews was verre van ideaal en ook niet gebruikelijk.

''Door alles nu in de Maashal te centreren, waar zich de mixed zone voor schrijvende pers al bevond, hebben we een goede en veel ruimere oplossing gecreëerd. Daarnaast willen we onze spelers en die van de tegenpartij niet onverwacht met draaiende camera's confronteren in het kleedkamergebied, omdat dat bij veel andere clubs ook niet het geval is.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties