Kazim zei wederom sorry in kleedkamer: 'Maar het komt eraan'

Kazim zei wederom sorry in kleedkamer: 'Maar het komt eraan'

Over de positie van de spits is dit seizoen het meest gediscussieerd bij Feyenoord, maar Colin Kazim-Richards denkt dat daar voorlopig een einde is aan gekomen. De spits knalde op prachtige wijze de derde treffer tegen de trouwen in het duel met Go Ahead Eagles.

Daarmee revancheerde de ploeg zich voor de bekernederlaag van woensdag en de 28-jarige huurling schoot zo ook zijn eigen frustraties van zich af. Kazim kon het niet verkroppen dat hij de bal volledig verkeerd raakte voordat Giliano Wijnaldum de Rotterdammers hielp met een eigen doelpunt.

''In de rust zei ik tegen de spelers dat ik daar faalde en dat ik het goed ging maken voor de ploeg'', vertelt de spierbundel in De Telegraaf. ''Het is ’crazy’ dat ik dan de moeilijkste van drie kansen wél benut.” Kazim voelt ontwikkeling in zijn spel. ''Het komt er echt aan, nu. Ik ben blij dat ik weer op het scorebord stond.''

Het eigen doelpunt werd met de technische staf en bank gevierd als statement. ''We moesten even laten zien dat we nog steeds een team vormen. Het is normaal dat er na veel slechte resultaten negatieve dingen bovendrijven. Maar ik kan je verzekeren dat er bij Feyenoord heel hard wordt gewerkt op de training en dat iedereen normaal met elkaar optrekt.''

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties