Manu: 'Dit is Feyenoord, hier moet worden gepresteerd'

Manu: 'Dit is Feyenoord, hier moet worden gepresteerd'

Hij schoot Feyenoord hoogstpersoonlijk naar de groepsfase van de Europa League en ook zaterdag had Elvis Manu, die door fans en ploeggenoten Manutelli wordt genoemd, een groot aandeel in de winstparij tegen Go Ahead Eagles. ''Ik ben wel heel blij dat ik belangrijk kon zijn voor de ploeg'', zegt de aanvaller in het Algemeen Dagblad.

De urgentie van de overwinning was vooraf duidelijk. ''Nog een slecht resultaat zou heel vervelend zijn geweest. Dit is Feyenoord, hier moet worden gepresteerd'', weet Manu. ''Donderdag komt Standard Luik op bezoek, daar moet de focus nu heen'', kijkt hij al vooruit.

Manu waakt voor fouten. ''We hebben dit seizoen al vaker een goede wedstrijd gespeeld en dan viel het bij de eerstvolgende wedstrijd weer tegen. Dat mag nu niet gebeuren.'' Het eerste doelpunt voor Feyenoord werd samen met de technische staf gevierd. ''We wilden laten zien dat wij achter de trainer staan.''

Lees meer over
Elvis Manu Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties