Van Hanegem: 'Verschil in niveau als vakman onverteerbaar'

Van Hanegem: 'Verschil in niveau als vakman onverteerbaar'

Willem van Hanegem is blij dat Feyenoord eindelijk weer weet wat winnen is. De Rotterdammers behaalden afgelopen zaterdag pas hun tweede overwinning van het seizoen. Woensdag werd er nog verloren tegen datzelfde Go Ahead Eagles en dat geeft De Kromme een wrang gevoel.

''Feyenoord won nu ineens wel van Go Ahead. Laten we daar blij om zijn. Het is leuk voor zo'n grote club als Feyenoord is, geniet ervan met zijn allen, zou ik zeggen. Ik vind het als vakman echter treurig, het is zelfs onverteerbaar, dat een elftal binnen een paar dagen qua mentaliteit zo verschillend aan een wedstrijd begint'', schrijft de clubicoon in het Algemeen Dagblad.

''Dat kan gewoon niet. Maar ik gun Fred Rutten deze punten en hoop dat hij er vertrouwen uit haalt'', vervolgt Van Hanegem zijn verhaal. ''Hij moet het doen met de spelers die hij heeft. Zijn directie verkocht alles onder zijn handen uit en hij mag er nu wat van maken. Zo kijk ik er naar en daarom gun ik hem de punten.''

Lees meer over
Van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties