Kazim-Richards: 'Ik hoorde El Ahmadi shoot roepen''

Kazim-Richards: 'Ik hoorde El Ahmadi shoot roepen''

Colin Kazim-Richards maakte zaterdagavond een wereldgoal in het tweede treffen met Go Ahead Eagles van deze week. De wedstrijd was al beslist, maar met de 0-3 in Deventer tekende hij voor het mooiste eredivisiedoelpunt van het lopende seizoen.

''Ik kan het me niet goed meer herinneren. Karim El Ahmadi riep shoot toen ik wegdraaide en dat deed ik dus ook'', blikt de spits terug tegenover RTV Rijnmond. Voor dat doelpunt was Kazim niet helemaal tevreden over zijn spel. ''Bij het eigen doelpunt miste ik de bal ervoor, dat moet beter'', bleef hij kritisch.

Achteraf was het uiteraard een mooi avondje. ''Het is een hele belangrijke overwinning voor Feyenoord. We moeten veel punten goed maken. Het was lekker om meteen voor de tweede keer tegen Go Ahead te spelen. Ik ben blij dat ik op het scorebord sta, maar de drie punten zijn het belangrijkste. We stijgen weer op de ranglijst en houden de nul.''

Kazim-Richards ging in de wedstrijd een gesprek met scheidsrechter Kuipers aan na vermeende racistische uitingen op de tribune. ''Daar wil ik niet veel over zeggen. We moeten ons concentreren op ons spel, dat is het belangrijkst. Als de scheids het wil vertellen, dan moet hij dat doen. Ik begrijp je vraag, maar ik ga er geen issue van maken.''

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties