''Feyenoord brengt Immers nu al, dat is een signaal''

''Feyenoord brengt Immers nu al, dat is een signaal''

Go Ahead Eagles krijgt zaterdag voor de tweede keer deze week bezoek van Feyenoord. De ploeg van Foeke Booy was in het bekertoernooi al met 2-0 te sterk voor de Rotterdammers en Go Ahead wil deze stunt in de competitie graag herhalen. "Maar Feyenoord is gewaarschuwd en zit in de competitie ook in nood. Ze hebben net als wij de punten hard nodig", weet Booy.

Go Ahead en Feyenoord hebben allebei pas vijf punten gehaald en kunnen een overwinning zaterdag dus goed gebruiken. Booy verwacht dat Lex Immers bij de Rotterdammers weer mee zal doen: hij ontbrak woensdag nog wegens een hamstringblessure. "Die brengen ze nu al, dat is een signaal", zegt Booy op de website van zijn club. "Nou ja goed, oké, wij weten wat ons te doen staat."

"Iedereen moet vol aan de bak, alles moet kloppen en we moeten tonen nu ook weer aan het goede eind te kunnen staan", benadrukt Booy. "Zij zullen proberen wat hoger druk te zetten en daar moeten wij niet bang voor zijn, we zijn een ploeg die zich daar onderuit kan voetballen. Bovenal zullen we weer als team moeten spelen. Juist dat gaat beter en beter."

Lees meer over
Lex Immers Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties