Kazim-Richards niet eens met kritiek Gullit: 'Hij praat bullshit'

Kazim-Richards niet eens met kritiek Gullit: 'Hij praat bullshit'

Colin-Kazim Richards is het niet eens met de kritiek van voormalig voetballer en trainer Ruud Gullit. De analist is niet onder de indruk van de nieuwe 28-jarige aanvaller van Feyenoord, maar Kazim-Richards vindt de uitspraken van Gullit onzin.

Gullit vertelde in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal dat de huurling géén echte spits is. ‘’Dat zie je aan de manier waarop hij positie kiest voorin. Een keer is hij in de positie geweest om te scoren en daar schrok hij bijna van’’, aldus Gullit, die het raar vindt dat Mitchell Te Vrede niet de eerste spits bij Feyenoord is.

Kazim-Richards heeft veel respect voor Gullit, maar hij is het uiteraard niet eens met de oud-speler van onder meer Feyenoord, PSV en AC Milan. ‘’Iedereen heeft een mening in het voetbal. Hij is een geweldige speler, een van de grootste aller tijden. Maar hij praat bullshit'', was de spits in kwestie duidelijk tegenover de NOS.

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties