Supporters wachten nog steeds op beloofde commissaris

Supporters wachten nog steeds op beloofde commissaris

De supportersdelegatie heeft het overleg over het vernieuwde stadion van Feyenoord op een laag pitje gezet. De vertegenwoordigers willen eerst dat er een beloofde commissaris in de RvC komt met supporterszaken in zijn portefeuille.

''Eind vorig jaar hebben we daarover al afspraken gemaakt met de club'', zegt Remco Ravenhorst van de supportersvereniging Feyenoord in het Rotterdams Dagblad. ''Het is nu bijna oktober en er is nu nog niemand.'' Ook vereniging De Feijenoorder wacht in spanning op de komst van een nieuwe commissaris.

De supporters schoven al diverse kandidaten naar voren, maar alle voorgedragen kandidaten haalden de eindstreep niet. President-commissaris Dick van Well erkent dat de functie nog moet worden ingevuld. ''Van de in december afgemaakte afspraken is het grootste deel geïmplementeerd, maar de commissaris met supporterszaken in zijn portefeuille inderdaad nog niet.''

Dat komt mede omdat de besluitvorming anders ligt dan bij reguliere zaken. ''Dit is geen zaak van de directie, maar van de aandeelhouders, die moeten hierover beslissen na advies van de RvC. De afspraak met de supporters met als doel dit proces weer op gang te krijgen, is al gemaakt en staat gepland voor later deze maand.''

Voor de voortgang van de plannen rond het nieuwe stadion heeft deze actie overigens geen gevolgen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties