Kazim lag hele nacht wakker: 'Ben nog steeds boos op mijzelf'

Kazim lag hele nacht wakker: 'Ben nog steeds boos op mijzelf'

Colin Kazim-Richards heeft vannacht niet goed geslapen. De spits van Feyenoord zat met zijn hoofd bij zijn gemiste kansen, die nog steeds door zijn hoofd rondspoken. ''Ik werd wakker met een verslagen gevoel, nog steeds boos op mezelf'', vertelde de 28-jarige aanwinst tegenover Feyenoord TV.

''Ik heb al mijn kansen teruggekeken, maar er veranderde helaas niets. Zo ben ik nu eenmaal. Ik heb de hele nacht wakker gelegen. Het was frustrerend. Maar we hebben weer een wedstrijd op woensdag, dus we moeten door. Daar kunnen we ons nu op focussen en de positieve dingen van deze wedstrijd meenemen. Ook de supporters'', aldus Kazim-Richards.

Zijn naam werd voortdurend door De Kuip gescandeerd. ''Dat betekent veel voor me. Ook al gaat het niet goed, de fans zien dat je hard werkt. Dan is het fijn dat ze je een boost geven. Bij die grote misser vlak voor rust scandeerden ze nog steeds mijn naam. Het was een heel goed moment om met mijn hoofd weer omhoog te kijken en voor de volgende wedstrijd te gaan.''

Lees meer over
kazim
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties