Flinke misser Kazim: 'Maar houd ons in de gaten'

Flinke misser Kazim: 'Maar houd ons in de gaten'

Uitgerekend tegen Ajax miste Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards één van de grootste kansen uit zijn carrière. 'Ik neem alle verantwoordelijkheid op me. Het was een flinke misser', aldus de aanvaller na de 0-1 nederlaag.

Vlak voor rust had Kazim-Richards de hoek op enkele meters van het doel voor het uitkiezen. Hij mikte echter naast en stortte uit ongeloof ter aarde. 'Het was de allergrootste kans van de wedstrijd. Normaal maak ik zo'n kans altijd af. Vraag maar aan de jongens. Ik had gewoon té veel tijd en te veel opties. Daardoor kwam ik in de problemen', aldus de huurling tegen RTV Rijnmond.

De gemiste kans krijgt Kazim-Richards maar niet uit zijn hoofd. 'En ik ga hem vanavond nog honderd keer terugkijken, geloof me', vervolgt hij. 'Persoonlijk ben ik echt pissed-off, maar ik ben trots op het elftal. Veel van onze spelers zijn jong, maar ze hebben ballen en karakter getoond door na twee nederlagen zo voor de dag te komen tegen Ajax.'

Volgens Kazim-Richards moet de nederlaag daarom juist positief worden belicht: 'Houd ons maar in de gaten. Als wij zo doorgaan, gaat er hier echt wat gebeuren. Watch this space. We kunnen een erg gevaarlijk elftal worden.'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties