Vermeer: 'We hadden onszelf en het publiek moeten belonen'

Vermeer: 'We hadden onszelf en het publiek moeten belonen'

Doelman Kenneth Vermeer stond vandaag oog in oog met zijn voormalige club Ajax. De oud-werkgever van de keerper wist de wedstrijd tegen Feyenoord winnend af te sluiten. Vermeer had dat niet verwacht. 'We dachten dat het wel goed zou komen’, zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

'Ik denk dat we de hele wedstrijd goed speelden. Drie ballen kwamen op de lat. Het is dan niet normaal dat je op achterstand op’, zegt de keeper. 'Ik dacht dat het wel goed zou komen. We speelden goed vooruit en zetten goed druk, Ajax kwam er niet aan te pas.’

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Van Rhijn, die uit een vrije trap wist te scoren. 'De ene keer kies je wel voor een muur, een andere keer niet’, zegt Vermeer. 'Ik zag de bal niet, hij ging alle kanten op en was onhoudbaar. Dat is erg klote. Je moet jezelf en het publiek belonen.’

'Ik was niet extra gespannen voor deze wedstrijd, maar het was wel een speciale wedstrijd. Ik voelde me goed en was er op gebrand om te winnen. Als we zo blijven spelen, zowel uit en thuis, dan komen de punten vanzelf. Dat weet ik zeker’, besluit hij.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties