''Als ik hem zie keepen, heb ik bewondering voor hem''

''Als ik hem zie keepen, heb ik bewondering voor hem''

Jordy Clasie vindt het knap hoe doelman Kenneth Vermeer zich zo snel heeft aangepast bij Feyenoord. De druk op de schouders van de doelman was groot na zijn gevoelige transfer, maar Vermeer doet geen gekke dingen.

„Het was niet makkelijk voor hem”, zegt Clasie in De Telegraaf. „Feyenoord wint al een aantal wedstrijden op rij niet. Dan kom je als keeper van Ajax over naar Feyenoord. En weet je dat er meteen druk op je wordt gelegd door de mensen als je een bal niet houdt. Maar als ik hem dan tegen Sevilla zie keepen, heb ik bewondering voor hem. Ik denk dat het 4-0 zou zijn geworden als hij niet zo’n goede dag zou hebben gehad.”

Vermeer vertelt dat hij zich snel thuis voelde. Hij werd vanaf de eerste dag op een sympathieke manier opgevangen door de spelers van Feyenoord. ''De meeste jongens kende ik al goed. Ik heb niet veel nodig om me aan te passen.'' . Dat de Rotterdamse supporters nog steeds een spandoek hebben voor Erwin Mulder en de nu reservedoelman blijven steunen, vindt hij mooi. ''Ze steunen elke speler in de selectie.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties